Comtrade

Comtrade je dinamična in uveljavljena skupina 24 tehnoloških podjetij, ki delujejo v 13 državah in imajo za seboj skoraj 30 let inovacij in stalnega razvoja nekaterih najnaprednejših sistemov na svetu.

Comtrade je bil ustanovljen kot podjetje na področju razvoja programske opreme in storitev, kasneje pa je prerasel v ponudnika programskih izdelkov in storitev ter sistemskega integratorja. Z obsežno infrastrukturo in razvojnimi središči v več kot 10 državah ter več tisoč strankami po vsem svetu Comtrade posluje kot krovna družba za inovativna podjetja.

 

Comtrade Solutions, del skupine Comtrade Group, razvija in vpeljuje celovite informacijske sisteme v podjetja, ki prihajajo iz ključnih področij: javnega sektorja, zdravstva, telekomunikacij, finančnega sektorja, zavarovalništva in mobilnosti.  Zahvaljujoč dolgotrajnemu partnerstvu z vodilnimi globalnimi tehnološkimi podjetji in dinamičnemu znanju, Comtrade svojim strankam omogoča, da svoja opredmetena sredstva in infrastrukturo preprosto nadgradijo ali pa svoja neopredmetena sredstva spremenijo v nove vire prihodkov. S kombinacijo najnovejših tehnologij, znanja z različnih področij in preverjenih metodologij Comtrade vodi svoje zaupanja vredne stranke po prilagojenem načrtu digitalnega razvoja.